slotenmakersaanhuis-2

Een deurspion voor uw woning in Amsterdam

Deurspion in Amsterdam

Een deurspion voor uw woning in Amsterdam

Wilt u uw woning goed beveiligen tegen inbraak en geeft het u een gerust gevoel om te weten dat uw spullen veilig staan en u zelf ook rustig binnen kunt zitten? Dan is het zeker slim om voor een goede inbraakpreventie te kiezen, zoals ik ook gedaan heb. Wat ik daarvoor allemaal gedaan heb, kunt u lezen in deze blog.

Goede sloten zijn essentieel

Om te beginnen wil ik u eerst vertellen dat ik nog niet zo lang hier woon. Leuke woning gevonden in een fijne buurt maar het hang- en sluitwerk liet nogal te wensen over. Dus de slotenmaker gebeld die snel langs kon komen. Deze heeft de sloten beoordeeld en we hebben samen bekeken wat nodig was om te vervangen. Dat bleek nog aardig wat te zijn maar de slotenmaker heeft prima rekening gehouden met het beschikbare budget zodat er nu goede sloten zijn gemonteerd die extra veel veiligheid bieden.

Extra veiligheidssloten

Nu moet u weten, ik heb nog niet eerder in een grote stad zoals Amsterdam gewoond. Waar ik vandaan kom, doen mensen wel de deur op slot maar een extra slot, knippen of andere beveiliging ziet u er niet bij iedereen. Eenmaal hier kwam de verzekering al snel om de hoek kijken of ik extra sloten wilde laten bijzetten. Zo konden mijn woning en de inboedel goed verzekerd worden.

Spionnetje in de deur

Iets dat ik zelf wel belangrijk vind, is dat ik een spionnetje in mijn voordeur heb laten monteren. Hiermee kan ik precies zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. Dat zorgt voor extra veiligheid en ik hoef niet eens open te doen als het me niet aanstaat. Het grote voordeel van een deurspion is dat ik precies kan zien wie er voor de deur staat en dat degene aan de andere kant mij dus niet kan zien. Omdat ik drie hoog woon, heb ik ook een extra spion aangeschaft met een intercom en camera. Deze hangt in de hal van mijn flat dus ik hoef niet per se naar beneden als er iemand aanbelt. Doe ik dat wel, dan kan ik daar nogmaals even spieken wie er staat.

Wacht niet langer en schaf een deurspion aan

Wilt u ook niet steeds zomaar de deur openen als er iemand aanbelt? Dan raad ik u zeker aan actie te ondernemen en voor een deurspion te kiezen. Woont u op een flat of appartement? Overweeg dan zeker zo snel mogelijk een intercom met camera aan te schaffen. Zo hoeft u niet steeds naar beneden om te kijken wie er voor de deur staat. U kunt in de buitendeur ook nog altijd een deurspion laten plaatsen voor extra veiligheid. Is er gebeld en doet u liever niet open? Weet dan dat degene aan de andere kant u niet kan zien en dat u ook de deur gesloten kunt houden. Overweeg ook voor extra veiligheid een deurketting voor wanneer u de deur wel opent.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker?
Vakkundig, Lokaal en Betrouwbaar

© 2020 Slotenmakers aan huis. Alle rechten voorbehouden.